Medische Toetsenborden

Hygiëne is één van de belangrijkste aspecten van medische ruimtes. Alle apparatuur die daar gebruikt wordt moet goed schoon te maken of afwasbaar zijn. Onze antibacteriële afwasbare medische toetsenborden zijn specifiek met deze gedachten ontworpen. Je vindt ze daarom overal in de zorg terug, van tandartspraktijk tot operatiekamer, op vaste werkplekken en op COWs.

 

Waarom een medisch toetsenbord?

Kantoortoetsenborden kennen we allemaal. Die werken prima, maar voor gebruik in de zorg hebben ze één enorm probleem. Ze worden al snel enorm vuil en zijn vervolgens niet te reinigen. Ze hebben hoge toetsen met smalle kieren waar je met een doekje nauwelijks tussenkomt. En dan kunnen ze ook nog eens niet tegen water en alcohol. Binnen de kortste keren zijn ze broedplaats voor bacteriën. Een serieus besmettingsrisico!

 

Met het ontwerp van onze medische toetsenborden en muizen vangen we die problemen af. Ze zijn voorzien van waterdichte hoes, die bovendien bestand is tegen de meest gebruikte schoonmaak- en desinfectiemiddelen. We houden ze zo vlak mogelijk, zodat er geen lastige randen en kieren zijn waar bacteriën zich kunnen verschuilen. En als kers op de taart hebben we de meeste van onze toetsenborden ook nog eens afgewerkt met actieve, antimicrobiële nanotechnologie. Dus of je nu werkt in een kleine praktijk, op de intensive care of in een lab, met onze toetsenborden en muizen van medische kwaliteit geef je bacteriën geen enkele kans!

 

Ook met reinigbare toetsenborden en muizen valt er nog genoeg te kiezen. Dat vinden we belangrijk, want wat prettig is blijft heel persoonlijk. Welk toetsenbord typt fijn? Welke muis ligt goed in de hand? En wat past er op een werkplek of cart die maar beperkte ruimte heeft? Medische Toetsenborden heeft daarom een ruimte selectie premium, waterdichte toetsenborden (Craytech, Medigenic en Purekeys). 

Medische toetsenborden van Formex Medical. Gratis levering.

Subcategorieën

 • Craytech

  Craytech is een fabrikant die zich richt op met maken van innovatieve producten voor de industriële markt en de zorgmarkt. Al hun productontwerpen zijn het resultaat van het nauwkeurig in kaart brengen van de wensen en behoeften van de beoogde gebruikers.

   

  Medisch gebruik

  De medische toetsenborden en medische computermuizen van Craytech zijn voorzien van een unieke antibacteriële coating die het vormen van micro-organismen tegengaat. De touchpads zijn ook te bedienen met latex handschoenen en blijven functioneren wanneer ze vochtig worden. Dit maakt ze uitermate geschikt voor het gebruik door tandartsen, huisartsen, zorginstellingen en ziekenhuizen.

 • Medigenic

  De Medigenic toetsenborden en muizen zijn speciaal ontwikkeld voor ziekenhuizen, huisarts- en tandartspraktijken en (farmaceutische) laboratoria. De gladde, water- en stofdichte silicone hoes is snel en gemakkelijk te reinigen met antibacteriële middelen. Ondanks het platte oppervlak heeft het Medigenic toetsenbord een prettig aanvoelende toetsaanslag.

 • Purekeys

  Een medisch toetsenbord van Purekeys biedt maximale infectiepreventie voor tandarts en ziekenhuis, ze zijn gemakkelijk en snel te desinfecteren en typen als een normaal toetsenbord.

   

  Purekeys medische toetsenborden hebben een volledig vlak oppervlak met echte toetsen voor een normaal typegevoel. Het volledig vlakke oppervlak van het toetsenbord laat zich snel en volledig reinigen tussen iedere behandeling. De hygiënische toetsenborden van Purekeys zijn uitgerust met een Clean toets waarmee u alle toetsen uit kunt schakelen tijdens het schoonmaken. Gebruik van hoogwaardig wit siliconen rubber waarborgt een langdurig gebruik en een frisse uitstraling van de Purekeys toetsenborden.

Er zijn 15 producten.

Item 1-15 van 15 in totaal item(s)

Actieve filters