Filteren op

Prijs

Prijs

 • € 51,00 - € 345,00

Type computermuis

Type computermuis

IP

IP

Verbinding

Verbinding

Muistechnologie

Muistechnologie

Scrollfunctie

Scrollfunctie

Home

De modellen in onze webshop (CraytechMedigenic en Purekeys) zijn o.a. stof- en waterdicht, bestand tegen desinfectie, antibacterieel, medisch gecertificeerd en hygiënisch vormgegeven. 

Subcategorieën

 • Medische Toetsenborden

  Hygiëne is één van de belangrijkste aspecten van medische ruimtes. Alle apparatuur die daar gebruikt wordt moet goed schoon te maken of afwasbaar zijn. Onze antibacteriële afwasbare medische toetsenborden zijn specifiek met deze gedachten ontworpen. Je vindt ze daarom overal in de zorg terug, van tandartspraktijk tot operatiekamer, op vaste werkplekken en op COWs.

   

  Waarom een medisch toetsenbord?

  Kantoortoetsenborden kennen we allemaal. Die werken prima, maar voor gebruik in de zorg hebben ze één enorm probleem. Ze worden al snel enorm vuil en zijn vervolgens niet te reinigen. Ze hebben hoge toetsen met smalle kieren waar je met een doekje nauwelijks tussenkomt. En dan kunnen ze ook nog eens niet tegen water en alcohol. Binnen de kortste keren zijn ze broedplaats voor bacteriën. Een serieus besmettingsrisico!

   

  Met het ontwerp van onze medische toetsenborden en muizen vangen we die problemen af. Ze zijn voorzien van waterdichte hoes, die bovendien bestand is tegen de meest gebruikte schoonmaak- en desinfectiemiddelen. We houden ze zo vlak mogelijk, zodat er geen lastige randen en kieren zijn waar bacteriën zich kunnen verschuilen. En als kers op de taart hebben we de meeste van onze toetsenborden ook nog eens afgewerkt met actieve, antimicrobiële nanotechnologie. Dus of je nu werkt in een kleine praktijk, op de intensive care of in een lab, met onze toetsenborden en muizen van medische kwaliteit geef je bacteriën geen enkele kans!

   

  Ook met reinigbare toetsenborden en muizen valt er nog genoeg te kiezen. Dat vinden we belangrijk, want wat prettig is blijft heel persoonlijk. Welk toetsenbord typt fijn? Welke muis ligt goed in de hand? En wat past er op een werkplek of cart die maar beperkte ruimte heeft? Medische Toetsenborden heeft daarom een ruimte selectie premium, waterdichte toetsenborden (Craytech, Medigenic en Purekeys). 

 • Medische Muizen

  Waarom een medische muis?

  Zeg je zorgwerkplek dan zeg je hygiëne. Alles draait om infectiepreventie, maar dat kan alleen effectief wanneer alles wat u aanraakt ook goed gedesinfecteerd kan worden. Daarom zijn onze medische computermuizen onmisbaar. De medische muizen van Medische Toetsenborden zijn water- en alcoholbestendig en antibacterieel. En er valt bovendien genoeg te kiezen. We hebben optische en laser computermuizen en compacte muizen voor wie een maatje kleiner zoekt. Onze comfortabele hygiënische computermuizen worden ook vaak ingezet op mobiele zorgwerkplekken (COWs). Vertel ons hoe je werkt, dan vertellen wij wat voor jou de beste computermuis is!

  Stof- en waterdicht

  Onze medische muizen zijn voorzien van een siliconen hoes die ze beschermt tegen water en stof. Dankzij deze hoes kun je ze onderdompelen in water en ontsmetten met alcohol. De mate waarin een muis stof- en waterdicht is wordt aangeduid met een tweecijferige IP-codering. Deze kun je terugvinden onder het kopje ‘normen’. Het eerste cijfer geeft de beschermingsgraad aan tegen aanraking/stof (schaal 0-6), het tweede de beschermingsgraad tegen vocht (schaal 0-9). De meest voorkomende IP-ratings bij medische muizen zijn IP65 (stofdicht & waterbestendig) en IP68 (stofdicht & waterdicht).

Er zijn 23 producten.

Item 1-20 van 23 in totaal item(s)

Actieve filters