Purekeys Medical Keyboard Compact - Medisch Toetsenbord 30000100
search
  • Purekeys Medical Keyboard Compact - Medisch Toetsenbord 30000100

Purekeys Medical Keyboard Compact - Medisch Toetsenbord 30000100

€ 185,00
Inclusief belasting

Purekeys medische toetsenborden combineren een volledig vlakke top met de tastbare feedback van een normaal toetsenbord. Dit model toetsenbord is een zgn. Fixed Angle keyboard. NB. Voor het Purekeys model met VESA patroon, rubberen voetjes of magneten zie Belgisch Purekeys medisch USB toetsenbord 

Aantal

Met het Purekeys Compact Medisch Toetsenbord geniet je van een comfortabel typgevoel en de optimale hygiëne van een volledig vlak toetsenbord. Het grote touchpad is handig op plekken waar het gebruik van een muis niet mogelijk of niet gewenst is. De hoogwaardige siliconen toplaag is zeer snel en eenvoudig schoon  te maken met een doekje. Bij het schoonmaken drukt u op de speciale ‘cleankey’en het toetsenbord wordt uitgeschakeld zodat u niks intypt tijdens het schoonmaken. Dit toetsenbord is uitermate geschikt voor ziekenhuizen en tandartsen.

Ondanks het compacte formaat heeft het lettergebied de zelfde afmeting als dat van een normaal toetsenbord, daarnaast beschikt het ook over een apart numeriek gedeelte voor het snel invoeren van cijfers en speciale tekens. 

30000100

Datasheet

Type toetsenbord
Cleaning mode
Compact
Numpad
IP
IP66
Verbinding
USB
Profiel
Geen profiel