Purekeys Medisch Toetsenbord Full Size - Keyboard 50500100
search
  • Purekeys Medisch Toetsenbord Full Size - Keyboard 50500100
  • Purekeys Medisch Toetsenbord Full Size - Keyboard 50500100

Purekeys Medisch Toetsenbord Full Size - Keyboard 50500100

€ 195,00
Inclusief belasting

Met het Purekeys Full Size Medisch Toetsenbord geniet je van een comfortabel typgevoel en de optimale hygiëne van een volledig vlak toetsenbord. De hoogwaardige siliconen toplaag van deze antibacterieel toetsenbord is zeer snel en eenvoudig schoon te maken met een doekje. Bij het schoonmaken drukt u op de speciale ‘cleankey’ en het toetsenbord wordt uitgeschakeld zodat u niks intypt tijdens het schoonmaken. Dit toetsenbord is uitermate geschikt voor ziekenhuizen en tandartsen.

Aantal

- Duurzame “scissor type” toetsen voor optimale tactiele feedback

- Plug and Play compatibel met iedere Windows-based PC

- Siliconen hoes en bedrukking kunnen met iedere standaard antibacteriële vloeistof, zoals alcohol of chlooroplossing worden gereinigd

- Clean Key, schakelt toetsen uit tijdens schoonmaken

- Fixed angle (De Full size (50000100) heeft een vaste ergonomische werkhoek van 6º.)

Dit full size Purekeys medische toetsenbord is ook water- en morsbestendig.

Met de dunne siliconen bescherming zijn de tandarts toetsenborden goed bestand tegen desinfectievloeistoffen terwijl de gebruiker kan typen als op een normaal toetsenbord. Met één druk op de aparte ‘key lock’ kunnen de toetsen uitgeschakeld worden tijdens het reinigen en desinfecteren. Purekeys medische toetsenborden zijn bestand tegen alle bekende desinfectie middelen zoals alcohol, peroxides, chlooroplossingen etc.

Gemakkelijk reinigen

Medische toetsenborden van Purekeys zijn gemakkelijk en snel te desinfecteren. Ze zijn ontworpen voor gebruik in een omgeving waar gevaar dreigt voor besmetting via het toetsenbord. Alleen indien reinigen en desinfecteren in enkele seconden gedaan kan worden, zal dit in de praktijk ook regelmatig gebeuren. Daarom hebben Purekeys medische toetsenborden een volledig glad oppervlak zonder randen of naden waardoor het desinfecteren zeer snel en eenvoudig is.

50500100

Datasheet

Type toetsenbord
Cleaning mode
Full-size
Numpad
IP
IP66
Verbinding
USB
Profiel
Geen profiel