Medigenic Compliance Compact Medical Keyboard K101C02-US
search
  • Medigenic Compliance Compact Medical Keyboard K101C02-US

Medigenic Compliance Compact Medical Keyboard K101C02-US

€ 345,00
Inclusief belasting

Het Medigenic Compliance medisch toetsenbord is zeer eenvoudig te desinfecteren en typt daarnaast ook erg prettig. Het beschikt over een cleaning alarm dat aangeeft wanneer het tijd is om het toetsenbord te reinigen. Dankzij het vlakke oppervlak is dat een fluitje van een cent en door de aan/uit knop kunt u dit doen zonder dat het nodig is om het toetsenbord los te koppelen! Compacte uitvoering.

Aantal

Waar met patiënten gewerkt wordt is hygiëne essentieel, het Medigenic toetsenbord is makkelijk te desinfecteren door het vlakke oppervlak en de ingebouwde on/off schakelaar. Hierdoor kan het toetsenbord makkelijk op de plek van gebruikt gereinigd worden in plaats van loskoppelen en afwassen onder de kraan. Het vlakke oppervlak is snel droog en kan daardoor snel weer gebruikt worden.

Conventionele toetsenborden zijn niet te reinigen en zijn daarom een potentiële bron van infectie verspreiding. Een hygiënisch toetsenbord is nog steeds niet hygiënisch, wanneer het niet gereinigd wordt. Daarom hebben Medigenic Compliance toetsenborden een unieke “cleaning alert” die registreert of het toetsenbord is gereinigd en personeel aan deze schone taak herinnert.

Testresultaten hebben uitgewezen dat er een reductie van 94% in bacteriële verspreiding mogelijk is, wanneer het met regelmaat tussen de 2 en 12 uur gedesinfecteerd wordt.

9375-00341

Datasheet

Type toetsenbord
Backlight
Cleaning mode
Compact
EN60601-1-2
Vervangbare hoes
IP
IP65
Verbinding
USB
Profiel
Geen profiel