Medische Muizen

Waarom een medische muis?

Zeg je zorgwerkplek dan zeg je hygiëne. Alles draait om infectiepreventie, maar dat kan alleen effectief wanneer alles wat u aanraakt ook goed gedesinfecteerd kan worden. Daarom zijn onze medische computermuizen onmisbaar. De medische muizen van Medische Toetsenborden zijn water- en alcoholbestendig en antibacterieel. En er valt bovendien genoeg te kiezen. We hebben optische en laser computermuizen en compacte muizen voor wie een maatje kleiner zoekt. Onze comfortabele hygiënische computermuizen worden ook vaak ingezet op mobiele zorgwerkplekken (COWs). Vertel ons hoe je werkt, dan vertellen wij wat voor jou de beste computermuis is!

Stof- en waterdicht

Onze medische muizen zijn voorzien van een siliconen hoes die ze beschermt tegen water en stof. Dankzij deze hoes kun je ze onderdompelen in water en ontsmetten met alcohol. De mate waarin een muis stof- en waterdicht is wordt aangeduid met een tweecijferige IP-codering. Deze kun je terugvinden onder het kopje ‘normen’. Het eerste cijfer geeft de beschermingsgraad aan tegen aanraking/stof (schaal 0-6), het tweede de beschermingsgraad tegen vocht (schaal 0-9). De meest voorkomende IP-ratings bij medische muizen zijn IP65 (stofdicht & waterbestendig) en IP68 (stofdicht & waterdicht).

Medische PC muizen van Formex Medical

Subcategorieën

 • Craytech

  Craytech is een fabrikant die zich richt op met maken van innovatieve producten voor de industriële markt en de zorgmarkt. Al hun productontwerpen zijn het resultaat van het nauwkeurig in kaart brengen van de wensen en behoeften van de beoogde gebruikers.

   

  Medisch gebruik

  De medische toetsenborden en medische computermuizen van Craytech zijn voorzien van een unieke antibacteriële coating die het vormen van micro-organismen tegengaat. De touchpads zijn ook te bedienen met latex handschoenen en blijven functioneren wanneer ze vochtig worden. Dit maakt ze uitermate geschikt voor het gebruik door tandartsen, huisartsen, zorginstellingen en ziekenhuizen.

 • Medigenic

  De Medigenic toetsenborden en muizen zijn speciaal ontwikkeld voor ziekenhuizen, huisarts- en tandartspraktijken en (farmaceutische) laboratoria. De gladde, water- en stofdichte silicone hoes is snel en gemakkelijk te reinigen met antibacteriële middelen. Ondanks het platte oppervlak heeft het Medigenic toetsenbord een prettig aanvoelende toetsaanslag.

 • Purekeys

  Een medisch toetsenbord van Purekeys biedt maximale infectiepreventie voor tandarts en ziekenhuis, ze zijn gemakkelijk en snel te desinfecteren en typen als een normaal toetsenbord.

   

  Purekeys medische toetsenborden hebben een volledig vlak oppervlak met echte toetsen voor een normaal typegevoel. Het volledig vlakke oppervlak van het toetsenbord laat zich snel en volledig reinigen tussen iedere behandeling. De hygiënische toetsenborden van Purekeys zijn uitgerust met een Clean toets waarmee u alle toetsen uit kunt schakelen tijdens het schoonmaken. Gebruik van hoogwaardig wit siliconen rubber waarborgt een langdurig gebruik en een frisse uitstraling van de Purekeys toetsenborden.

Actieve filters